UFO-t filmeztek 4K-ban egy drónról

Kategória: 

Egy drón kamerával, egy napsütéses délután és egy szép táj. Az alábbi esetből látható, hogy ha csak ennyi összejön egyszerűen összefuthatunk egy UFO-val a levegőben. Vajon mi láthatunk a felvételen? Az biztos, hogy a minőségre nem lehet panaszunk. Ez nem valami szenzációhajhász videó. Ez egy profi felvétel, amely rengeteg kérdést vet fel...

Így történt ez a mjlstudios1 Youtube-csatorna tulajdonosával is, aki az amerikai légierőnél is szolgált, majd miután egészségügyi okok miatt leszerelt egy gyorsétterem láncnál lett manager. Végül innen ment nyugdíjba, de a repülés iránti szeretete és a technológia, illetve fotózás iránti érdeklődése továbbra is központi helyet foglalt el életében. Nyugdíjba vonulása után, hogy kiélje szenvedélyét elkezdett légifelvételeket készíteni méghozzá drónnal.

Mjlstudios1 egy DJI Phantom 3 Professional 4K-s drónnal dolgozik, amivel eddig több felvételt is készített és fel is töltött Youtube-csatornájára.

 

UFO a videón

Mjlstudios1 2016 október 27-én egy rendkívül érdekes videót töltött fel csatornájára. A videón egyszer csak egy hihetetlenül gyorsan mozgó kisebb méretű tárgy jelenik meg, ami pár pillanat alatt hatalmas távolságot megtéve keresztülszáguld a tájon. A felvételről kiderül, hogy a tárgy egy egyenes pályán közlekedik, nem élőlény, nem repülő, nem visszatükröződés, de még csak nem is egy zöld emberke, hanem valami megmagyarázhatatlan.

 

Mjlstudios1 a videó leírásában elmondja, hogy a felvételt a Youtube-ra való feltöltéssel egyidőben elküldte a MUFON-nak ( Mutual UFO Network ), akik állítólag értesítették a NASA-t. Bár itt meg kell jegyeznünk, hogy ez bejelentés és a NASA állítólagos értesítése a világtörténelem egyik legfeleslegesebb karikája lehetett.

Megindultak a találgatások

Kevésbé volt felesleges a videót a Youtube-ra feltölteni! Itt többen nekiestek elemezni a videót. Arra bizonyítékot senki sem talált, hogy az Mjlstudios1 által feltöltött felvétel hamisítvány lenne, de arra sem talált senki magyarázatot, hogy mi lehetett az a lefilmezett repülő tárgy. Annyi viszont kiderült, hogy az UFO 16.000 km/h sebességgel száguldott keresztül az égbolton.

Volt már ilyen

Nem ritka jelenség az, amit Mjlstudios1 filmre vett. Több esetben is adtunk hírt hasonló esetekről. Az egyik legérdekesebb az alábbi videó:

Ezzel a témával ITT FOGLALKOZTUNK részletesebben.

"Csak rossz minőségű kamerák"

Az UFO videókat gyakran éri az a vád, hogy "csak rossz minőségű" felvételek állnak rendelkezésre. Ez a teória mostanában, mint ebben az esetben is, kezd megdőlni. Egyre több a jóminőségű HD film UFO-jelenségekről. Talán elindul egy pozitív folyamat ezen videók komolyabb kezelésére, elemzésére és a hamisítványok kizárására.

Van esély arra, hogy tényleg figyelnek minket onnan fentről, de lehet, hogy ez csak olyan emberi technológia, amelyet nem akarnak nyilvánosságra hozni, akkor viszont a bújócska folytatódik. Senki ne gondolja, hogy

a.) az idegenek technolódiája nem fejlődik

b.) a saját technológiánk nem sci-fi a nagy nyilvánosság számára.

Forrás: 
Youtube
Mjlstudios1