Wikileaks X-akták: Clinton kampányfőnöke és Soros György is hisz a földönkívüliekben

Kategória: 

A Wikileaks néhány napja közzétett 12.073 e-mailt, amelyet Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podestának (fenti képünkön) a feltört email-fiókjából szereztek meg. Podesta a Clinton-házaspár régi bizalmasa, Bill Clinton fehér házi kabinetfőnöke volt 1998 és 2000 között. A kiszivárogtatott levelek között több foglalkozik az UFO-jelenségekkel és a földönkívüliekkel. Az alábbi dokumentumok arra utalnak, hogy az amerikai kormány az elmúlt évtizedekben valamilyen formában kapcsolatba került az "idegenekkel". A fotók alatti linkeken az eredeti emailek forrása is megtekinthető a Wikileaks Podesta-akták gyűjteményében.

John Podesta tavaly még szomorúan tweetelte azt, hogy legnagyobb mulasztásának azt tartja, hogy nem sikerült elérnie az UFO-akták nyilvánosságra hozatalát. A kiszivárgott emailek alapján azonban ezt a tervét nem adta fel.

sub-buzz-20629-1476151575-1.jpg

ÍME, A WIKILEAKS ÁLTAL KÖZZÉTETT UFO-TÉMÁJÚ EMAILEK KÖZÜL NÉHÁNY: 

1. Nullponti energia és a földönkívüliek

A levelet Edgar Mitchell, az Apollo-14 volt asztronautája küldte el Podestának egy munkatársán keresztül. A 2015. augusztus 8-ai keltezésű emailben Mitchell az űrfegyverkezés veszélyével kapcsolatban azt írja: "Kérem ne feledje, hogy a velünk határos univerzumból származó, nem erőszakos ETI-jeink segítenek a nullponti energia Földre juttatásában. Ők azonban

NEM FOGNAK TOLERÁLNI SEMMILYEN KATONAI ERŐSZAKOT, SEM A FÖLDÖN, SEM A VILÁGŰRBEN. 

 

podesta_terry.png

 

FORRÁS:  Wikileaks

2. A roswelli UFO-katasztrófa

A 2016. január 25-ei emailben Tom Delonge amerikai filmproducer, a blink-182 zenekar alapító tagja William N. McCasland-et, a légierő tábornokát ajánlja Podesta figyelmébe: "Amikor a Roswell-becsapódás történt, (a lezuhant járművet) a Wright Patterson Légibázisra szállították. McCasland tábornok néhány évvel ezelőttig pontosan ennek a laboratóriumnak a felelőse volt." 

 

podesta_delonge.png

 

FORRÁS: Wikileaks

3. A nullponti energia, a Vatikán és Obama elnök

Edgar Mitchell asztronauta - a hatodik ember, aki a Holdra lépett - ebben 2015. januári levelében azt sürgeti Podestától, hogy találkozzanak és egyeztessenek egy pontos dátumot az UFÓ-akták nyilvánosságra hozataláról. A találkozón a Vatikán képviselője is jelen lenne. Ezt írja Mitchell: "Sürgős, hogy a lehető legközelebbi időpontban egyeztessünk egy találkozót, hogy megbeszéljük az (UFÓ-akták) nyilvánosságra hozatalát és a nullponti energia kérdését.

KATOLIKUS KOLLÉGÁM, TERRI MANSFIELD IS JELEN LENNE, HOGY TÁJÉKOZTASSON BENNÜNKET A VATIKÁN LEGFRISSEBB ETI-ÉSZLELÉSEIRŐL.

A lévélben Mitchell azt is megemlíti, hogy Genfben, az ENSZ-képviseleten találkozott Barack Obama elnök gyerekkori honolului barátjával, Pamela Hamamoto nagykövettel, "akit röviden tájékoztattam a nullponti energiáról. 

ÚGY HISZEM, A BIZALMASAINK KÖZÉ SOROLHATJUK, ÉS SZÁMÍTHATUNK RÁ, HOGY OBAMA ELNÖKNEK BEMUTATJA (A JAVASLATUNKAT).

podesta_mitchell.png

FORRÁS: Wikileaks

4. Soros György és az UFO-akták 

A Podesta-stáb belső emailjéből kiderül, hogy egy washingtoni lobbicsoport (X-PPAC, Földönkívüli Jelenségek Politikai Akciócsoport Bizottság) 2008 végén azt sürgette, hogy az akkor hivatalba lépő Obama elnök "hozza nyilvánosságra mindazt, amit a hadsereg és a hírszerzés tud és tesz a földönkívüliekkel kapcsolatos jelenségekről". A stáb azt javasolta a X-PPAC igazgatójának, hogy keresse meg John Podestát az ügyben.

"Ha tanácsra van szüksége ezekben a kérdésekben, az (Obama beiktatását előkészítő bizottság) társelnökéhez, John Podestához forduljanak. Az igazsággal kapcsolatos embargó megszüntetése érdekében végzett erőfeszítései legalább 1993-ig nyúlnak vissza, a Rockefeller Kezdeményezésig. A PRG (Paradigm Reseach Group - egy másik földönkívüli témákban aktív lobbiszervezet) szerint (Podesta) teljesen képben van a földönkívüliek jelenlétéről és elkötelezett, hogy egy nyitottabb, átláthatóbb kormányzati politikát valósítsunk meg.

EBBEN ÖSSZHANGBAN VAN A CENTRE FOR AMERICAN PROGRESS ELNEVEZÉSŰ ELEMZŐKÖZPONTJÁNAK PÉNZÜGYI TÁMOGATÓJÁVAL, SOROS GYÖRGGYEL.

Forrás: 
vigyazo.blog.hu