Egy erdőtűz felett száguldó ufót filmezett le az amerikai tévéstáb (+videó)

Kategória: 

Augusztus 19-én, a kaliforniai ABC 15 hírcsatorna helikopteréről éppen a San Bernardino-nál tomboló futótűzről készítettek felvételeket, amikor az operatőr dermedten vette észre a nagy sebességgel közeledő, fénylő repülő tárgyat, ami a helikopter alatt húzott el a hatalmas füstfelhő felé. 

Az egyik legnagyobb mexikói ufószakértő is bemutatta, és kommentálta hírcsatornáján a felvételeket.

Ufológusok szerint ez az egyik leghitelesebb UFO-videó ebben az évben, hiszen egy tévéstáb kamerája vette fel, ráadásul elég közelről.

A hitetlenkedők állítják, csak egy egyszerű drón volt, amivel valaki az erdőtűzet akarta megörökíteni. De a szakértők szerint ilyen sebességre az egyszerű drónok nem képesek.

Egy 2015-ös Mexikói erdőtűz alkalmával, Toluca felett öt repülő tárgyat kaptak lencsevégre szintén egy helikopterből. Feltűnő a hasonlóság a most észlelt, és az akkor készült felvételeken látható fénylő tárgyak között.

garza1998a

1998 április 14-én szintén Mexikóban, Monterrey felett, pedig egy hatalmas, szivar alakú UFO-anyahajót fotóztak le egy óriási futózűz alkalmával.

Tudjátok, hogy mi nem szoktunk bulvárosodni, ezért csak a valóban érdekes és rejtélyes eseteket osztjuk meg. Ezt a felvételt egy amerikai televíziós társaság munkatársai készítették, ráadásul nem akarták adásba tenni. Ti mit gondoltok?

Forrás: 
NapiUfo nyomán ParaHír