Lebegő követ vagy egy UFO-t sikerült fotózni a Marson?

Kategória: 

Egy lebegő követ, vagy egy teljesen gömbölyű fémgömbhöz nagyon hasonló repülő tárgyat sikerült lefotózni a Curiosity Mars Rovernek. Az említett felvétel valahogy átcsúszott a NASA szitáján és kikerült a hivatalos honlapjukra. A kép igen nagy jelenség egy igen kicsi tájképhez képest.

 

A panorámaképkép földi idő szerint 2015 április10-én készült 33 felvételből. Ekkor a Curiosity a Mount Shields-hegy felé tartott és a lenti 952-es helyszínen volt. A kép PIA19397 lajstromszám alatt látott napvilágot.

A rejtélyes repülő objektum

 

A képre vagy ide kattinvta megnyílik a nagyfelbontású kép

 

Ez eredeti NASA kép

http://mars.nasa.gov/msl/images/mars-diverse-terrain-mount-sharp-msl-curiosity-rover-labeled-PIA19397.jpg

Az anomália felfedezésében nagy segítséget adott a NASA DEEPZOOM szolgáltatása, amely nélkül nagy eséllyel észrevehetetlen mardt volna egy a marsi UFO.

Itt a DeepTZoomban igen részletesen felnagyítható és elemezhető az idegen repülő tárgy

http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/deepzoom/PIA19397/

Az ismeretlen lebegő tárgy mérete körülbelül fél-egy méteresre becsülhető a NASA által megadott méretarány-számegyenes segítségével. Az ismeretlen eredetű repülő, vagy lebegő tárgy, szabályos gömb alakú árnyékot vet a talajra.

A 952-es pozíció

 

Ezzel a felvétellel ismét gyarapodott a NASA által közzé tett Mars anomáliák egyre szaporodó panoptikuma. Mik várnak még ránk a jövőben? A választ a NASA talán már tudja...

Forrás: 
ParaHÍR
Nasa