Egy különös UFO észlelés története egy pilótától (+képek)

Kategória: 

Egy különleges felvétel látott napvilágot Nevada egy ritkán lakott területéről. Az UFO észlelésekben, amúgy is bővelkedő területen egy pilóta készített pár felvételt, majd történtével megkeresett egy UFO észlelésekkel foglalkozó amerikai honlapot.

 

Vegyük, sorjában miért is tűnik hitelesnek a történet:

  1. Egy pilóta csinálta a fotót.
  2. A pilóta megpróbálta felvenni a kapcsolatot rádión az UFO-val.
  3. Az UFO-nak különleges alakja van, nem a szokványos;
  4. Az UFO víz felett lebeg miközben vizet szív fel a tóból.

A fotó Nevada egyik ritkán lakott területe felett készült, szinte mindentől távol.

Egy helyi pilóta, aki amatőr fotós is egyben készítette a képet repülés közben a Scotts Flat tó közelében. Az ufosightingsdaily.com-nak nyilatkozó pilóta anonimitását kérte. Az UFO csak ott lebegett és szívta fel a vizet mintha csak egy neki készült víztározó lenne. – meséli az esetet végig követő szemtanú.

Ekkor a pilóta a szokásos rádiófrekvencián megpróbálta felvenni a kapcsolatot az idegen járművel, de nem kapott semmi választ. Közben az azonosítatlan repülő objektum lassan elkezdte megközelíteni a kevesebb, mint nyolc kilométerre lévő Nevada Country repülőterét.

Ekkor nagyjából szabad szemmel is kivehető volt, hogy az UFO egy tiszta sávban vizet „szed” fel a tóból. A pilóta újra megpróbált kapcsolatba lépni a repülő tárgyal, de ezúttal sem járt sikerrel.

A fenti cikk a minap jelent meg a ufosightingsdaily.com-on majd váratlan fordulat következett be, ugyanis újabb szemtanú jelentkezett. Egy helyi halász, aki a szintén látta az eseményeket megerősítette az ott tapasztalt jelenségeket.

A jelenleg uralkodó tudományos paragdigma szerint könnyen hozzáférhető nagy mennyiségű folyékony víz a naprendszerünkben csak a földön van jelen. Ezért elképzelhető, hogy bizonyos erre igényt tartó fejlett technológiával rendelkező fajok, ezért néha itt vételeznek fel vizet. Igaz, hogy a naprendszerben máshol is található víz, de az fagyott formában van jelen és sok esetben bajos lehet megközelíteni lelőhelyeiket.

De az is előfordulhat, hogy a start bolygó maga a föld, így egyszerűbb itt beszerezni a kellő édesvizet.

Földünkről kevesebbet tudunk, mint a szomszédos égitestekről, mert a tenger alatti területeket az óriási nyomás miatt nem tudtuk még feltérképezni. Lehet, hogy az idegenek rég szimbiózisban élnek velünk, csak a bolygó egy olyan területén ahova technikai elmaradottságunk miatt nem juthatunk el. 

Forrás: 
ufosightingsdaily.com nyomán ParaHír