UFO-élményéről számolt be Obama egykori pilótája

A kép csak illusztráció!
Kategória: 

A 28 éves repülési tapasztalattal rendelkező Danzinger azt állítja, hogy egy idegen repülőeszközt látott a Kansas és Iowa közötti repülésekor még 1989-ben.

A New York Daily News-nak adott interjújában a férfi elmondta, a gépe Kansas City repülőteréről szállt fel és nagyjából 5000 méteres magasságban repültek, amikor először megpillantotta a fehér koronghoz hasonló tárgyat az égbolton. Pilóta társa, akit Bruce-nak hívtak, ugyancsak észlelte a felhőkön át tükröződő jelenséget, őt a Holdra emlékeztette, csaknem 40 percen át látták. Aztán az objektum változtatni kezdte a színét.

- A fehér korong végül egy óriási piros labdaformát öltött, s csaknem 30 másodpercen át párhuzamosan repült a gépünkkel - emlékezett vissza a pilóta, hozzátéve, semmilyen ismert eszközhöz nem hasonlított a tárgy, azóta sem látott hasonló jelenséget. Az ufó ezután nyom nélkül eltűnt a felhők között.

Danzinger úgy vélte, nem ő az egyedüli pilóta, akinek hasonló élménye volt. Sőt, szerinte az összes pilóta hisz az idegen űrhajók létezésében.

Forrás: 
New York Daily News
Blikk