Az Animal Planet a nevét adta hozzá, amerika cáfol. Sokkoló: sellők.

Sokkoló. Senki nem gondolta volna, hogy ezzel kapcsolatban fog nyilatkozni az U.S.A. kormányzata: Sellők pedig nincsenek

Történt ugyanis, hogy a Discovery Network egy olyan filmet forgatott le, amely arról szólt, hogy találtak egy mumifikálódott sellő tetemet.

Ami még különlegesebb, hogy a csatorna az elveihez híven a lehetőségekhez képest megszólaltatott elfogadott „mainstream tudósokat” is, akik a nevüket adták ahhoz, hogy valóban a lelet egy régeben élt valódi hús és vér sellőnek a földi maradványa.
Természetesen a kétkedő oldal is megszólalt és nyitva maradt a kérdés mint oly sokszor.

De a tény az tény. Az Animal Planet leadta főműsor időben reklám hadjárattal és a nevét adva hozzá, köztük diplomával rendelkező aktívan kutató tudósokkal.

Az amerikaiakat ha lehet ezt mondani sokkolták a látottak. Egészen addig mentek, hogy választ követeltek az amerikai kormányzattól éltek-e süllők valaha a földön, vagy esetleg ma is élnek.

Az Obama kormányzat nem várakoztatta soká az információ éhes amerikaiakat és bejelentették:

„Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel.” – továbbá hozzá tette az amerikai kormányzat nem folytat szirén projectet.

Igazából az „ismét fókuszba kerülő őrületen” kívül, ha lehet konklúziót vonni, akkor ennyi lehet:

Amerika kapcsolatban áll idegenekkel?
Ha és amennyiben igen, akkor valószínűleg ez tipikusan az elterelés része, vagy valóban soha nem látott elképzelhetetlen szinten folyik az idegenek által irányított emberi genom kísérlet project.

Portálunk a terelésre tippelne, ha tehetne ilyet.
Talán már nagyon ketyeg egy láthatatlan óra?

A műsor oldalát itt találja meg ( +videó ): http://press.discovery.com/ekits/monster-week-mermaids/press-release.html

Forrás: 
Animal Planet
ParaHÍR