Időutazókat is várnak Hawking temetésére

Kategória: 

Stephen Hawking hamvait június 15-én helyezik végső nyugalomra, és a világhírű tudós iránti utolsó tiszteletadás iránt óriási az érdeklődés, 12 ezren szeretnének ott lenni az ezer kisorsolandó helyen.

A részvételi szándékot egy jelentkezőlap kitöltésével lehet jelezni, és mint egy londoni blogger kiszúrta, ezen a születési dátumnál egészen 2038-ig bármilyen évet meg lehet adni. Azt nem tudni, hogy hibáról van-e szó, vagy a Hawkingra amúgy jellemző rejtett poénról van-e szó, de annyi biztos, hogy utóbbi is adekvát lenne.

Hawking ugyanis még 2009-ben rendezett egy partit kifejezetten időutazóknak, de direkt csak az esemény után tette közzé a meghívót. Senki nem jelent meg, ami Hawking – nyilván nem egészen komoly – szavai szerint kísérleti bizonyítéka volt annak, hogy az időutazás nem létezik.

A JÖVŐBŐL JÖTT HAWKING-FANOK MOST KAPTAK MÉG EGY ESÉLYT.

Hawking március 14-én halt meg 76 éves korában, épp Einstein születésnapján. Hamvait a Westminster Abbeyben, Newton mellé fogják elhelyezni.ParaHír Könyvajánló: Nemere István: EGYIPTOM TITKAI 

A könyv alcíme sokat elárul: „Piramisok, fáraók, idegenek". Elsősorban a piramisok keletkezésének rejtélyeit feszegeti a szerző, de szóba kerülnek az ókori ország és társadalom egyéb titkai is. Erénye, hogy már a huszonegyedik századi felfedezéseket is tárgyalja, sőt pellengérre állítja azt az egyiptomi tudóst, aki a világ tévéműsoraiban többször leszerepelt és sarlatánnak bizonyult.

 

Érdekelne a könyv? << KATT >> 

 

Forrás: 
Index