Különös dolgot fedezett fel egy ufókutató csoport egy déli szigeten

Kategória: 

Fura jelenségre lett figyelmes a Secureteam10 nevű ufókutató csoport egy műholdfelvételen, ami a Déli-Georgia sziget felszínéről készült. A képeken egy hosszúkás tárgy látszik, ami olyan nyomot hagyott maga után a hóban, mintha a levegőből zuhant volna le – írja a The Sun.

Déli-Georgia és Déli-Sandwich-szigetek, az Egyesült Királysághoz tartozó szigetcsoport,  a dél-amerikai Tűzföld és az Antarktiszi-félsziget között. Hó és jég borítja, saját népessége nincs, csak a helyben működő kutatóállomások személyzete él a szigeteken.

 


ParaHír Könyvajánló: Alan Dean Foster: A nyolcadik utas: a Halál

"Az űrben senki nem hallja a sikolyod" Egy igazi klasszikus műről olvashattok most. Van olyan, aki ezt még nem ismeri?!

A nyolcadik utas: a Halál az 1979-es megjelenését követően a sci-fik egyik alapkövévé vált, Ellen Ripley karakteréből példakép lett. A filmek népszerűsége mindmáig töretlen, számos folytatást forgattak és forgatnak hozzájuk mindmáig, valamint az irodalomban is hatalmas sikert aratott a történet, amelyet további művekkel egészítettek ki és írtak tovább.
 

Érdekelne a könyv? << KATT >>


 

 

A Secureteam10 egy videóban számol be a felfedezésről. Az mondják, a hosszúkás tárgy több mint 60 méter hosszú, a maga mögött hagyott nyom pedig egy kilométeres. Megjegyzik, a hegyoldal, ahová a nyomok vezetnek, úgy néz ki, mintha valami hatalmas erővel robbant volna ki belőle, így elképzelhetőnek tartják, hogy egy űrhajóbaleset helyszínét találták meg.

Az egyik nézőjük azonban cáfolta ezt a feltételezést. Hozzászólásában azt állította, hogy a brit hadsereg katonájaként szolgált a szigeten, és egy alkalommal részt vett egy légi felderítésben is. Az egyik kutatóintézet felkérte őket, hogy segítsenek a sziget rénszarvas-populációjának feltérképezésében. Azt írja, a tapasztalatai alapján, száz százalékig biztos benne, hogy az, amit lezuhant űrhajónak néznek, csak egy szikla, ami egy gleccsercsúszás miatt távolodott el a közeli hegyről.

Forrás: 
24.hu