Repülő csészealj Arizónából a Google Earth felvételén? (+videó)

Kategória: 

A földönkívüli-észlelésekre koncentráló Secure Team 10 YouTube csatornán jelent meg az a felvétel, amin Google Earth műholdképén egy repülő csészealjra emlékeztető objektumot mutatnak be.

 

Mirror szerint a műholdkép a semmi közepén, az Arizona és Új-Mexikó határán lévő hegyekben örökítette meg a furcsa tárgyat, ami mellett egy fehér terepjáró parkolt. Tyler Glockne, a Secure Team nevű YouTube csatorna tulajdonosa úgy vélte, a felfedezés már csak azért is érdekes, mert azon a területen a katonaság megtiltotta a repülést. Szerinte elég sanszosnak tűnik, hogy a repülő csészealj lezuhant, és azt sem tartotta kizártnak, hogy éppen valamilyen titkos vizsgálat zajlott.

Meglátásával természetesen nem mindenki tudott azonosulni. Az egyik kommentelő például arra jutott, hogy a rejtélyes valami igazából egy egyszerű víztartály lehet. Valóban. Ez akármi lehet, de persze nem zárható ki az, hogy egy csészelaj látható a felvételen. Mindenesetre jó nyitott szemmel járni a világban és gondolkodni, hogy az ilyen és ehhez hasonló felvételeket ne fogadjuk fenntartások nélkül. Ne higgyünk el mindent a szemünknek, de sose legyintsünk semmire. Ki tudja, mikor találjuk magunkat szembe egy valódi rejtéllyel.

Forrás: 
Velvet nyomán ParaHír