Fotók a Jupiter holdját becserkésző UFO-ról

Kategória: 

Ufó-szakértők újabb bizonyítékot találtak arra, hogy egy csillagközi idegen űrhajó bóklászik a Jupiter környékén, sőt, most éppen egyik holdja, az Európa körül kering.

 

Az UFO-kutatással már-már tudományos szinten foglalkozó honlaphoz, a SecureTeam10-hez egy amatőr csillagrajongó küldte be a fotót, amit egy Canon 650D kamerával készített a hátsó kertjéből. Persze ettől még komolyan lehetne venni a dolgot, és vegyük is egy pillanatra, mert mi van akkor, ha valóban egy távoli galaxisból, de legalább is naprendszerből érkezett űrhajó és személyzete grasszála Jupiter környékén, ahonnan ugye már csak egy ugrás a mi bolygónk. Vagyis minimum 591 millió kilométer, de mi az nekik!? Persze lehet, hogy őket mégis inkább a Jupiter holdja, az Európa érdekli?

- A Jupitert a mai napig számos misztérium övezi, nem is beszélve több tucat titokzatos, máig feltérképezetlen holdjáról - mondta a SecureTeam egyik szakértője. - Régóta tartja magát az a tudományos elképzelés is, hogy az Európa jeges felszíne alatt egy olyan meleg óceán rejtőzik, amely akár életnek is otthont adhat.

             

 

Így nézhet ki közelről az Európa, a Jupiter titokzatos holdja / Fotó: Northfoto

Az Európa rejtélyes mélyének kutatása a NASA tervei közt is szerepel, ám arra nyilván nem számítanak, hogy odaérve szondájuk egy gigászi csillagrombolóval fog találkozni. Már ha az az elmosódott világos folt a legújabb fotón valóban egy idegen űrhajó.

Forrás: 
Secureteam10
Blikk