Lezuhant űrhajót találtak a Marson, vagy csak a képzeletünk játszik velünk?

Kategória: 

A Mars bolygó egyre több témát ad az UFO-kutatóknak. A vörös bolygó rejtélyes objektumairól már mi is többször írtunk. Most itt egy újabb érdekes felvétel, amit az egyik Marsot kutató műhold fedezett fel égi szomszédunk felszínén. Egy lezuhant idegen űrhajó, egy természeti képződmény vagy valami egészen más?

 

A Csillagok háborúja állítólag egy messzi-messzi galaxisban zajlik, ám lehetséges, hogy valójában minden sokkal közelebb történik? Legalábbis ha megnézzük a NASA Curiosity űrszondájának felvételeit. A Mars felszínén ténykedő Curiosity ugyanis egy nagyon furcsa objektumot fotózott le a vörös bolygón, ami több szakértő szerint is egy földönkívüli űrhajóra hasonlít leginkább.

                                  

– Láttam ezt a furcsa anomáliát a legutolsó Curiosity fotón. Az a fekete alak pontosan úgy néz ki, mint egy lezuhant UFO. – idézi a Russian Times Scott C. Waringet, aki 2,5-3 méteresre saccolja az objektum hosszát.

                                  

– A Marson elképzeléseink szerint (nem tudni, hogy miből gondolják ezt, vagy hogy milyen bizonyítékaik vannak erre - a szerk.) 5-8 centiméteres lények élhetnek, így ez az űrhajó akár 20-40 utast is szállíthatott. De eddig csak egy fotó van erről a hajóról, ami meglepő, hiszen a Curiosity egy területről általában több tucat fotót készít. Reméljük még kapunk képeket erről a részről. – írta Waring.

Forrás: 
Russian Times
BorsONLINE