Egy ember alkotta gép a holdon. Egy amerikai lopakodó?

Kategória: 

A Secureteam egy UFOkkal foglalkozó közösség. Legújabb videójukban azt állítják, hogy egy TR-3B titkos amerikai lopakodó géphez hasonló alakot sikerült felfedezniük egy a holdon készült fotón. Nem lett kimaszkolva állítják.

Mi a TR-3B? A TR-3B az amerikai kormány egy titkos projektje amiről szép lassan szivárognak ki a hírek. Lehet, hogy már nem is annyira titkos, és a valódi technológia nagyban meghaladja a TR-3B szintjét. A TR-3Bről elődjeiről az 1970-es években hallani lehetett, hogy az 51-es körzetben fejlesztik idegen mérnökök segítségével. A kiszivárgott hírek szerint a háromszög alakú jellegzetes gép egyfajta plazma meghajtással képes hihetetlen sebességet elérni, amit atom meghajtással biztosít.

Az évek során rengeteg bejelentés érkezett háromszög alakú UFOkról, amik leírása egyezik a TR-3B leírásával. Ez esetben a SecureTeam talált egy vélelmezett nyomot a hold felszínén a Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) műhold felvételein amely arra utalhat, hogy egy TR-3B, vagy valami nagyon hasonló dolog ül egy kráter fenekén.

Azonnal megjelentek az ellenvélemények is, hogy az észlelt anomália nem is anomália, hanem természetes alakzat. Ezért a Secureteam egy olyan videót adott aki ami kiemelte az esetleges TR-3B  kontúrjait a hold felszínétől.

Egy megkérdezett repülőmérnök állítja, hogy kiemelt kontúr leginkább egy valódi repülőeszközre hasonlít. Amint mondja: „Nézd az alakját, az arányokat, és a formákat.” Kizárt, hogy ez a természetes képződmény.

A TR-3B sztorival megdöbbentő egyezést talált portálunk.
Több esetben az a vád éri az USÁt, hogy a holdra szállás nem történt meg. Legutóbb az Orosz Föderáció feszegette ezt a kérdést, igaz nem cáfolva de rámutatva néhány bizonyíték eltűnésére. Igaz ennek a világpolitikai okai voltak.
Álláspontunk szerint a holdra szállás megtörtént, de nem teljesen a hivatalos verzió szerint. Rengeteg bizonyíték mutat arra, hogy a történelmi utazást valakiik megfigyelték. De a történelemnek ez nem lett része, pedig talán egy egyik legfontosabb esemény történelmünkben.

Sok esetben éri az a vád a holdra szállást, hogy a fényképeken nem látszanak a csillagok ezért azok nem is voltak ott. Hiszen ha ott lettek volna akkor a csillagok helyzetéből bizonyítható lenne, hogy sosem jártak ott Amerika. Az igazság ezzel szemben az, hogy a fotókon látszanak a csillagok sok esetben. Azokban az esetekben nem látszanak a csillagok, ahol a „hagyományos” celuloid filmes szalag átfogó képessége nem tudta rögzíteni őket. Viszont ez esetben is megfigyelhetőek néha anomáliák, mint például az alábbi képen:

Eredeti NASA fotó:  AS17-147-22470

 

A AS17-147-22470 kritikus rész felnagyítva.

 

 

Csak nem a TR-3B egy idegen változatát látjuk a képen?

Az eredeti NASA képet ide kattintva éri el.

 

 

Forrás: 
Secureteam10
Csatolmany: