Egy ufóról készített meggyőző képet egy szemtanú

Kategória: 

A hírt a 10NEWS televízió hozta nyilvánosságra. Természetesen utána jártak és ők nem tartották annyira meggyőzőnek. De nézzük mit nyomoztak ki.

A lényeg, hogy egy az arcát nem vállaló idősebb hölgy pillantott meg egy ufót a Santee’s Edgmoore istállót fotózva az amerikai Santee városa felett.
A hölgy nem tétovázott megnyomta a felvelő-gombot ezzel megörökítve az azonosítatlan tárgyat az égen.

A riportból nem derül ki, hogy került a felvétel a televízió társasághoz, de valószínűleg nem tartotta meg a szemtanú a képet magénak, hanem megmutathatta másoknak is. A képet megvizsgálva nem találtak rajta módosításra utaló jeleket.

Vicces mellékszála a történetnek, hogy a 10NEWS azért nem tartja százszázalékos bizonyítéknek a képet, mert ők bizony meglátogatták a National UFO Reporting Center | http://www.nuforc.org/ oldalát és ott bizony május hónapra San Diego környékéről egy bejelentést találtak.
A kérdés jogosan merül fel. A 10NEWS szerint akkor minden ami a http://www.nuforc.org/ -ra kikerül az bizonyított idegen űrhajó. Tehát akkor ITT VANNAK kedves 10NEWS? Ha nem akkor meg mi ez a gyenge lejáratási kísérlet?

Nagyobb térképre váltás

Talán egy az ötvenes éveiben járó a témával sosem foglalkozott valakinek tudni kell arról, hogy egyáltalán létezik olyan magán szervezet Amerikában, hogy „Nemzeti UFO bejelentő központ”.

Aligha.

Forrás: 
10NEWS