UFO Denverben

UFO Denver
Kategória: 

Az ismeretlen mozgó tárgyat egy profi operatőr is felvette. A szakértő szerint kizárt, hogy repülőgépet vagy madarat rögzített a kamera. A környéken élőket nyugtalanítja az eddig nem azonosított jelenség, ami már többször felbukkant Denver fölött.

Egy amatőr és egy profi videósnak is sikerült rögzítenie egy ismeretlen repülő tárgyat Denverben, amely gyoran cikázott az égen a város egyik sűrűn lakott része felett. A magát megnevezni nem kívánó férfi a helyi televíziós csatornának adta át az általa készített felvételt, és elmesélte hogy az ufónak gondolt tárgy már többször is felbukkant azon a héten, általában dél és egy óra között, majd egy belvárosi részen leszállt.

A csatorna egyik operatőre is készített felvételeket a megadott időpontban, amelyeken a lassitás után szintén észrevehető egy ismeretlen repülő objektum. A Huffingtonpost cikke szerint a felvételeket elemző korábbi pilóta, Steve Cowell is tanácstalan. “Ez nem repülőgép, nem helikopter, és nem is madár,” nyilatkozta. A mozgó tárgy eredetét tovább vizsgálják. Idén ez már nem az első ufó észlelés a város felett, májusban egy kisgép pilótájára hozta a szívbajt egy rejtélyes tárgy.

Forrás: 
Blikk
Kapcsolódó: