Az első Argentín kör. Kacsa?

Kategória: 

2012. április 25. megjelent első Argentín kör Las Perdices település mellett. A körröl Zeta Forest az ismert Arnegntín gabonakör kutató tett bejelntést.

A kört idén árilis 25-én reggel a föld tulajdonosa Miguel Pesce vette észre, és semmi értelmes magyarázatot nem tudott adni arra, hogy az miként került a földjére.
Állítása szerint egy producer és talán egy-két ember látott megmagyarázhatatlan fényeket 1000-1500 méterre a reggelre talált ábrától.
Zeta Forest állítása szerint a fények közbeszéddé is váltak felháborodott a helyiek körében.

Miguel Pesce nem állítja, hogy UFOknak van köze a földjén talált ábrához, "de ennek ellenkezőjét sem állítom", nyilatkozta.

Az egész kör 25 méter átmérőjű és nem vezettek hozzá lábnyomok. "olyan mintha egy nagy kígyó tekergőzött volna a veteményesben. - tette hozzá Zeta Forest.A képeket megvizsgáva portálunk arra lett figyelmes, hogy valami nem stimmel ezzel a körrel.

Ha a kedves lvasó is alaposam megnézi az alábbi képet:

Észreveheti, hogy az út felöli oldalon elvész a kör széle és teljesen követi a növénysort, ott is ahol folytatódni kéne az ábrának. Ilyen nem figyelhető meg a rajz további vonalán.
Eddig nem ismert olyan hiteles kör alakú gabonakör ami ilyen hiba jelentkezne, viszont sajnos annál több hamisítvány amin megfigyelhető ez a jelenség.

Forrás: 
ParaHÍR
PUNTAL.com.ar